A la imatge desquerra a dreta: El president de la Cooperativa de Sóller, Miquel Gual, presidenta i directora de Cooperatives Illes Balears Jerònima Bonafé i Mª Francisca Parets, i el director general dAgricultura, Fernando Fernández.

A la imatge d’esquerra a dreta: El president de la Cooperativa de Sóller, Miquel Gual, la presidenta i directora de Cooperatives Illes Balears, Jerònima Bonafé i Mª Francisca Parets, i el director general d’Agricultura, Fernando Fernández.

 

 

Santa Maria – La cooperativa Agrícola Sant Bartomeu de Sóller va celebrar aquest passat dissabte 28 de setembre el seu 125è aniversari amb una pamboliada i la projecció “a la fresca” del film El Olivo, d’Iciar Bollaín.

La presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Jerònima Bonafé, que va estar acompanyada de la directora gerent de l’entitat, Mª Francisca Parets, va traslladar la seva “més sincera enhorabona a la cooperativa” i va reconèixer tota la feina i esforç que hi ha anys d’història i entrega.

“Dono les gràcies a tots els pagesos i pageses que dediquen el seu temps i sacrifici al cultiu de la nostra terra amb la finalitat de produir aliments de la màxima qualitat per al consum de tots”, va assenyalar la presidenta.

La Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu de Sóller va ser fundada el 22 d’abril del 1899. Amb més d’un segle d’història, aquesta cooperativa, la més antiga de tot Espanya, està especialitzada en la distribució de cítrics i la fabricació d’oli d’oliva amb Denominació d’Origen “Oli de Mallorca” i segueix treballant per destacar “Taronges i llimones de Sóller” com a producte diferenciat al mercat.

El seu president actual, Miquel Gual, està al comandament de la centenària cooperativa que aglutina prop de 350 productors.

 

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]