OBJECTIU DEL CURS
Capacitar les persones que assisteixen al curs perquè utilitzin productes fitosanitaris, per a l’obtenció d’uns nivells mínims suficients de capacitació per al desenvolupament d’activitats relacionades amb la utilització de plaguicides, amb un entorn de prevenció dels Riscos laborals, amb un mínim ris per a l’agricultura i el medi ambient, complint en tot moment amb la normativa que regula la utilització d’aquest tipus de productes. Aquests nivells de capacitació els ha de permetre reunir els requisits per poder tramitar el carnet de nivell bàsic d’usuaris professional de fitosanitaris. Crear un clima d’intercanvi d’experiències enriquidores per a les persones assistents al curs.

CALENDARI – HORARI

CALENDARI: Pendent de publicar dates concretes, però serà a inicis de novembre. Per a més informació podeu telefonar al 971.72.51.80
HORARI: Tots els dies de 16.30 h a 20.30 h. Excepte el dia dissabte 26 que l’horari serà de les 09:30 h a les 14:30 h, que es realitzaran les pràctiques de camp a l’exterior de la cooperativa.
El dia 28 d’octubre es farà l’examen de 19:00 h a 20:30 h.

DURACIÓ: 25 hores.

LLOC DE REALITZACIÓ
La part teòrica del curs, així com l’examen es desenvoluparà a la seu de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears*, C/ Guillem Bujosa Rosselló 1A, 1º piso, despacho 2. Polígono Son Llaüt, Santa Maria del Camí, 07320. La part pràctica es desenvoluparà a l’exterior de la seu.

INSCRIPCIONS:

En aquest enllaç.

 

*Canvi de lloc. En un inici estava previst fer el curs a la Cooperativa de Llucmajor.


DESCARGAR PDF